Мене звуть Любов Олексіївна Орлова, і я приватний нотаріус. З 14 лютого 2006 року я працювала державним нотаріусом у місті Миколаївка. 18 червня 2010 року я отримала посвідчення №407 на приватну нотаріальну діяльність. Зараз веду свою діяльність у м. Київ.

Якщо у вас виникла ситуація, коли необхідна кваліфікована юридична допомога та консультація, ви можете звернутися до мене.

Моя діяльність базується виключно на законах України, тому мій професійний обов’язок - слідкувати за всіма змінами та оновленнями у законодавчій сфері нашої держави.

Я звикла представляти юридичні інтереси клієнтів з професійною точністю і скрупульозністю. Зокрема, я консультую щодо пакету документів, який необхідно зібрати для ведення справи, допомагаю скласти проекти угоди, заяву, завіряю копії, підписи і посвідчую довіреність. Але це далеко не повний перелік моїх послуг, а більш докладно про них розповім у наступній публікації.

Всі документи завіряються персональною печаткою. Копії документів зберігаються в конторі, у разі виникнення спірних ситуацій є можливість звернутися в архів.

Для Вашої зручності мій кабінет знаходиться за адресою: м.Киів, вул.Березняківська , 4 кв.2, м.Лівобережна

Телефон: +380(66)951-59-40

Email: [email protected]